+31 6 29540828 info@cubica3.nl

   WTW Onderhoud

   Home / Wtw-unit / Onderhoud

    

   Heeft uw WTW onderhoud nodig? In elk ventilatiesysteem, en dus ook een WTW-unit, kunnen stof, schimmels en bacteriën zich opbouwen door dagelijks gebruik. Als dit systeem niet regelmatig gereinigd wordt, kan dit de luchtkwaliteit en het leefklimaat in huis aantasten.

   Wij van Cubica3 hebben alle expertise in huis om uw WTW-systeem grondig en professioneel te onderhouden en reinigen.

   Tijdens het WTW onderhoud wordt

   • De gehele unit gereinigd
   • De individuele onderdelen gecontroleerd
   • U ontvangt uitleg over een optimale werking van het systeem.

   Uw Wtw laten onderhouden door Cubica3

   Het onderhoud zal door gecertificeerde monteurs worden uitgevoerd. Een WTW is een duurzame vorm van mechanische ventilatie waardoor geen energie wordt verspild.

   Het is voor dit systeem wel belangrijk dat het regelmatig wordt onderhouden voor een optimale werking en een lange levensduur.

   De experts van Cubica3 komen bij u langs en kunnen en zijn ook zo weer weg. Zo heeft u binnen korte tijd een goedwerkend ventilatiesysteem in huis en een aangenaam en gezond binnenklimaat.

   Zijn er vragen na het onderhoud zijn we altijd bereikbaar om u te woord te staan.

   Vrijblijvend Advies?

   Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een WTW-unit. Er worden GEEN kosten in rekening gebracht.

   Veelgestelde vragen

   Waarom WTW onderhoud?

   Vocht en andere schadelijke deeltjes kunnen zich in de luchtkanalen ophopen. Het inhuren van professionals om eventuele problemen op te sporen en kanalen schoon te maken, is een goede manier om ervoor te zorgen dat uw systeem goed wordt onderhouden.

   Hoe vaak moet er worden onderhouden?

   De kanalen van uw WTW transporteren veel vocht, stof en vet wat slecht kan zijn voor het systeem zelf en de sfeer in uw woning. Om deze problemen te voorkomen raden wij aan om de twee jaar onderhoud te plegen. Kleine beurt, grote beurt, kleine beurt

   Wat kost het wtw onderhoud?

   Een kleine onderhoudsbeurt kost €175 en een grote onderhoudsbeurt kost €295

   Heb ik filters nodig voor mijn WTW?

   Absoluut. WTW-systemen hebben filters die helpen de lucht te zuiveren voordat deze uw huis binnenkomt. Zonder deze filters zou dit vuil en puin zowel uw huis als de WTW-unit zelf binnendringen; dus, wat leidt tot een kortere levensduur van het apparaat. Bovendien beperken verstopte filters de hoeveelheid lucht die in en uit uw WTW gaat. Dit beïnvloedt de luchtstroom door uw hele huis, waardoor de WTW uit balans raakt.

   Hoe reinigen we de kanalen?

   We maken schoon met een roterende borstel en een stofzuiger om al het vuil op te ruimen.

   Hoelang duurt een onderhoudsbeurt?

   Een onderhoudsbeurt duurt gemiddeld 1,5 uur.

   Brengen jullie extra kosten in rekening?

   Cubica3 rekent geen extra kosten naast de afgesproken kosten voor de vervanging en het onderhoud van uw systeem. Mocht er ter plaatse toch extra onderhoud nodig zijn, dan bespreken we dit altijd met u.

   Hebben alle woningen WTW-units nodig?

   Warmteterugwinningsunits kunnen een geweldige manier zijn om energie te besparen. Ze werken door de warmte van een deel van het gebouw te gebruiken om een andere ruimte te verwarmen, zoals een zolder of woonruimte.

   Wanneer moet ik mijn WTW unit vervangen?

   Over het algemeen gaat een WTW 15 jaar mee. Met goed onderhoud kan dit zelfs nog wat langer zijn. 

   Meer informatie over het vervangen van je wtw unit?

   Bekijk dan deze pagina: Wtw vervangen

   N

   Garantie van kwaliteit

   Niet goed? Geld terug.
   N

   Tranparantie in prijs

   Geen verrassingen achteraf.
   N

   Klant staat centraal

   Uw wensen staan op de eerste plek.

   Voordelen van een WTW-unit

   N

   goedwerkende luchtafzuiging

   N

   gezond binnenklimaat

   N

   besparing op de energiekosten

   N

   professionele installatie en onderhoud

   Jelle Scholtens
   Jelle Scholtens
   2022-01-18
   Zeer kundige en keurige personen. Jay (eigenaar) heeft de machine vervangen en kanalen gereinigd. Er was een kleine aanpassing nodig ivm een klein misverstandje, Jay pakte dit zeer professioneel op en heeft dit zeer eerdaags verholpen.
   Santosh da Silva
   Santosh da Silva
   2021-10-25
   Compleet nieuw ventilatiesysteem en buizen netwerk laten aanleggen door Cubica3. De heren werken zeer vakkundig en netjes en dat nog is tegen een hele nette prijs! Er wordt gewerkt met kwaliteitsmateriaal en tevens goed meegedacht. Zo is er goed nagedacht over de plaatsing van het systeem en het zo efficiënt mogelijk inrichten van de ventilatie buizen! Zeker een aanrader dit bedrijf! Zelfs na installatie werd er een goede afterservice verleend! 5 sterren!
   Mark van Holsteijn
   Mark van Holsteijn
   2021-03-17
   Nadat ik om advies en een offerte had gevraagd voor het allerstilste luchtventilatiesysteem voor in huis, is binnen een paar dagen het systeem opgehangen en alles keurig netjes opgeruimd. En wauw wat een verschil! de ventilatie is op stand 2 nauwelijks meer te horen. Tof, vriendelijk en professioneel.
   Rohelmi Bendt
   Rohelmi Bendt
   2020-11-23
   Positive ervaring! Houdt zich aan afspraken. Is vriendelijk, denkt mee en alles werkt top!
   Imre Heezen
   Imre Heezen
   2020-09-14
   Erg positief over de kwaliteit van dit Cubica en haar diensten. Een aanrader ! Wij hadden nogal een complex ‘project’. Het plaatsen van een eigen, samengestelde keuken, inbouwen van een Bora inductie (inclusief afzuiging), opmaat maken van frontpanelen en inatallatie van boiler en koelkast. Omdt wij te maken haddden met 4 verschillende leveranciers van verschillende keukenonderdelen was de planning een behoorlijke uitdaging. Nobilia keukenkasten, de fronten apart geleverd, apparatuur zelf ingekocht en keukenblad apart geleverd. Jay en zijn mensen stelde zich flexibel op, dachten mee en zijn oplossingsgericht. Het zijn professionals en dat zie je aan het resultaat. Daarnaast zijn het nette gasten die je graag over de vloer hebt! Dus een aanrader voor elke (keuken) klus!
   Familie Abbas
   Familie Abbas
   2020-08-13
   Wij zouden ons wel een "vaste klant" willen noemen bij Cubica3! Super vriendelijke en klantgerichte service dat in stressvolle situaties rust weet te brengen. Een bedrijf waar de eigenaar (Jay) professioneel en zeer toegankelijk is. Ook zijn zijn medewerkers duidelijk gemotiveerd en werken ze netjes. Het uitgevoerde werk heeft onze verwachting in ieder geval overtroffen. Voor de aanschaf van onze nieuwe keuken zijn wij met meerdere partijen in gesprek geweest. Onze uiteindelijke keuze voor Cubica3 heeft te maken gehad met de volgende zaken: - situatie ter plaatse werd grondig geïnspecteerd (4 ogen principe); - wij werden meegenomen in hun inspectie/vooronderzoek; - meerdere opties/oplossingen werden voorgelegd en toegelicht; - er werd duidelijk goed geluisterd naar onze wensen en deze werden nog eens samengevat om duidelijk te hebben of wij allemaal op 1 lijn zaten; - er werd goed meegedacht en goede tips/adviezen gegeven op zaken waar wij niet bij stil stonden; - duidelijke prijsopgave; - vriendelijk; - goed (onderbuik) gevoel Jay en zijn team hebben constant meegedacht, hun visie gaat verder dan onze eigen creativiteit. Hoe zij ons van dienst zijn geweest in hun vakgebied is goud waard en voor ons onbetaalbaar! Maar hier zit het hem dus ook precies in, bij Cubica3 is het ook nog eens betaalbaar. Van ons krijgt Cubica 6 sterren. Een aanbeveling voor een ieder die op zoek is naar een totaal aannemer. Onze droomkeuken staat nu. Een stapje extra zetten voor de klant doen zij gewoon met een glimlach en dat maakt het wat het nu is geworden: mooi!
   Frank Pirets
   Frank Pirets
   2020-06-02
   Netjes gedaan! Goede communicatie en komt z’n afspraken na.
   Sulexx Streetz
   Sulexx Streetz
   2020-06-01
   Uitstekend werk afgeleverd! Zeer professioneel, duidelijk en vriendelijk! Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe MV-box!
   Ron de Raat
   Ron de Raat
   2020-06-01
   Fijne partij om mee samen te werken en om in je netwerk te hebben. Altijd alert op business to business opportunities.betrouwbaar en flexibel. Ron de Raat Westeind Technical Support
   Your Charisma Team
   Your Charisma Team
   2020-05-28
   Ventilatiesysteem laten vervangen. Goed werk geleverd en professionele dienstverlening. Aanrader.

   vrijblijvend contact opnemen?

   U kunt ons bereiken op: +31 6 29540828

   Pin It on Pinterest

   Share This