+31 6 29540828 info@cubica3.nl

   Mechanische ventilatie vervangen

   Uw mechanische ventilatie vervangen? Voor een gezond binnenklimaat is goede ventilatie heel belangrijk. Door mechanische ventilatie wordt de lucht in huis continu ververst. Zo worden vocht, stof, bacteriën en allergenen efficiënt afgevoerd.

   Als uw mechanische ventilatiesysteem voor geluidsoverlast zorgt en minder goed werkt dan voorheen, is uw systeem wellicht aan vervanging toe. Dit is vooral het geval wanneer het systeem ouder is dan 15 jaar.

   Door de mechanische ventilatie te vervangen, zal het systeem effectiever en efficiënter werken. Bovendien verbruikt u met een nieuw systeem minder elektriciteit. Hiermee bespaart u dus ook flink op de kosten!

   Uw mechanische ventilatie laten aanleggen door Cubica3

   De experts van Cubica3 staan voor u klaar voor het vervangen van het mechanische ventilatiesysteem. In onderstaande tabel vindt u een overzicht van de pakketten die wij aanbieden met de bijbehorende kosten.

   Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de vervanging van uw systeem te bespreken. Een gesprek en ons advies is altijd gratis en vrijblijvend.

    

   Waarom op aanvraag?

   Het vervangen van de mechanische ventilatie is voor elke woning anders.. Tijdens het contact stellen we gerichte vragen om een eerlijke prijs te bepalen.

   Vrijblijvend Advies?

   Wij informeren u graag over de mogelijkheden van mechanische ventilatie. Er worden GEEN kosten in rekening gebracht.

   Veelgestelde vragen

   Waarom het ventilatiesysteem vervangen?

   Door gebruik van het mechanische ventilatiesysteem zal de effectiviteit geleidelijk aan afnemen. Doorgaans voldoet een onderhoudsbeurt om het systeem weer in orde te maken. Wanneer het systeem echter 15 jaar of ouder is, is vervanging meer aan te raden. Het systeem is namelijk dan minder efficiënt en het verbruikt meer energie dan noodzakelijk is.

   Hoe vaak moet het systeem worden vervangen?

   Doorgaans zijn mechanische ventilatiesystemen na 15 jaar intensief gebruik toe aan vervanging. Het systeem kan dan worden vervangen door een energiezuiniger model.

   Hoe kan ik de levensduur van het systeem verlengen?

   Om de levensduur van de mechanische ventilatie te verlengen, is goed onderhoud noodzakelijk. Het reinigen van de mechanische ventilatie is een specialistische klus die u beter kunt overlaten aan de experts. Maar u kunt natuurlijk ook zelf het één en ander doen om het ventilatiesysteem in goede conditie te houden. U kunt de ventilatieroosters goed schoon houden en eventuele filters zelf vervangen.

   Hoe lang duurt het vervangen van het ventilatiesysteem?

   Het vervangen van het mechanische ventilatiesysteem is een kleine moeite met een grote besparing. Binnen enkele uren hebben wij het systeem voor u vervangen en begint u met het besparen op energie.

   Hoeveel kost het vervangen van het systeem?
   De kosten voor het vervangen van het mechanische ventilatiesysteem zijn afhankelijk van het type ventilatiebox. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om een offerte te ontvangen voor de vervanging van uw systeem.
   Rekenen jullie voorrijkosten?
   Bij Cubica3 rekenen wij GEEN voorrijkosten wanneer wij bij u langskomen voor onderhoud, reiniging of montage.
   Brengen jullie extra kosten in rekening?
   Cubica3 rekent geen extra kosten naast de afgesproken kosten voor de vervanging en het onderhoud van uw systeem. Mocht er ter plaatse toch extra onderhoud nodig zijn, dan bespreken we dit altijd met u.
   N

   Garantie van kwaliteit

   Niet goed? Geld terug.
   N

   Tranparantie in prijs

   Geen verrassingen achteraf.
   N

   Klant staat centraal

   Uw wensen staan op de eerste plek.

   Voordelen van mechanische ventilatie vervangen

   N

   goedwerkende luchtafzuiging

   N

   gezond binnenklimaat

   N

   besparing op de energiekosten

   N

   professionele installatie en onderhoud

   Jelle Scholtens
   Jelle Scholtens
   2022-01-18
   Zeer kundige en keurige personen. Jay (eigenaar) heeft de machine vervangen en kanalen gereinigd. Er was een kleine aanpassing nodig ivm een klein misverstandje, Jay pakte dit zeer professioneel op en heeft dit zeer eerdaags verholpen.
   Santosh da Silva
   Santosh da Silva
   2021-10-25
   Compleet nieuw ventilatiesysteem en buizen netwerk laten aanleggen door Cubica3. De heren werken zeer vakkundig en netjes en dat nog is tegen een hele nette prijs! Er wordt gewerkt met kwaliteitsmateriaal en tevens goed meegedacht. Zo is er goed nagedacht over de plaatsing van het systeem en het zo efficiënt mogelijk inrichten van de ventilatie buizen! Zeker een aanrader dit bedrijf! Zelfs na installatie werd er een goede afterservice verleend! 5 sterren!
   Mark van Holsteijn
   Mark van Holsteijn
   2021-03-17
   Nadat ik om advies en een offerte had gevraagd voor het allerstilste luchtventilatiesysteem voor in huis, is binnen een paar dagen het systeem opgehangen en alles keurig netjes opgeruimd. En wauw wat een verschil! de ventilatie is op stand 2 nauwelijks meer te horen. Tof, vriendelijk en professioneel.
   Rohelmi Bendt
   Rohelmi Bendt
   2020-11-23
   Positive ervaring! Houdt zich aan afspraken. Is vriendelijk, denkt mee en alles werkt top!
   Imre Heezen
   Imre Heezen
   2020-09-14
   Erg positief over de kwaliteit van dit Cubica en haar diensten. Een aanrader ! Wij hadden nogal een complex ‘project’. Het plaatsen van een eigen, samengestelde keuken, inbouwen van een Bora inductie (inclusief afzuiging), opmaat maken van frontpanelen en inatallatie van boiler en koelkast. Omdt wij te maken haddden met 4 verschillende leveranciers van verschillende keukenonderdelen was de planning een behoorlijke uitdaging. Nobilia keukenkasten, de fronten apart geleverd, apparatuur zelf ingekocht en keukenblad apart geleverd. Jay en zijn mensen stelde zich flexibel op, dachten mee en zijn oplossingsgericht. Het zijn professionals en dat zie je aan het resultaat. Daarnaast zijn het nette gasten die je graag over de vloer hebt! Dus een aanrader voor elke (keuken) klus!
   Familie Abbas
   Familie Abbas
   2020-08-13
   Wij zouden ons wel een "vaste klant" willen noemen bij Cubica3! Super vriendelijke en klantgerichte service dat in stressvolle situaties rust weet te brengen. Een bedrijf waar de eigenaar (Jay) professioneel en zeer toegankelijk is. Ook zijn zijn medewerkers duidelijk gemotiveerd en werken ze netjes. Het uitgevoerde werk heeft onze verwachting in ieder geval overtroffen. Voor de aanschaf van onze nieuwe keuken zijn wij met meerdere partijen in gesprek geweest. Onze uiteindelijke keuze voor Cubica3 heeft te maken gehad met de volgende zaken: - situatie ter plaatse werd grondig geïnspecteerd (4 ogen principe); - wij werden meegenomen in hun inspectie/vooronderzoek; - meerdere opties/oplossingen werden voorgelegd en toegelicht; - er werd duidelijk goed geluisterd naar onze wensen en deze werden nog eens samengevat om duidelijk te hebben of wij allemaal op 1 lijn zaten; - er werd goed meegedacht en goede tips/adviezen gegeven op zaken waar wij niet bij stil stonden; - duidelijke prijsopgave; - vriendelijk; - goed (onderbuik) gevoel Jay en zijn team hebben constant meegedacht, hun visie gaat verder dan onze eigen creativiteit. Hoe zij ons van dienst zijn geweest in hun vakgebied is goud waard en voor ons onbetaalbaar! Maar hier zit het hem dus ook precies in, bij Cubica3 is het ook nog eens betaalbaar. Van ons krijgt Cubica 6 sterren. Een aanbeveling voor een ieder die op zoek is naar een totaal aannemer. Onze droomkeuken staat nu. Een stapje extra zetten voor de klant doen zij gewoon met een glimlach en dat maakt het wat het nu is geworden: mooi!
   Frank Pirets
   Frank Pirets
   2020-06-02
   Netjes gedaan! Goede communicatie en komt z’n afspraken na.
   Sulexx Streetz
   Sulexx Streetz
   2020-06-01
   Uitstekend werk afgeleverd! Zeer professioneel, duidelijk en vriendelijk! Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe MV-box!
   Ron de Raat
   Ron de Raat
   2020-06-01
   Fijne partij om mee samen te werken en om in je netwerk te hebben. Altijd alert op business to business opportunities.betrouwbaar en flexibel. Ron de Raat Westeind Technical Support
   Your Charisma Team
   Your Charisma Team
   2020-05-28
   Ventilatiesysteem laten vervangen. Goed werk geleverd en professionele dienstverlening. Aanrader.

   vrijblijvend contact opnemen?

   U kunt ons bereiken op: +31 6 29540828

   Pin It on Pinterest

   Share This