+31 6 29540828 info@cubica3.nl

   Mechanische ventilatie aanleggen

   Mechanische ventilatie laten aanleggen door een specialist? Wij kunnen u hierbij helpen.

   Goede ventilatie is ontzettend belangrijk in huis. Een continue toestroom van verse lucht zorgt ervoor dat stof, bacteriën, vocht en allergenen worden afgevoerd en het binnenklimaat gezond is voor iedereen in huis. Met een mechanisch ventilatiesysteem in uw woning heeft u een effectief en efficiënt systeem voor een optimaal binnenklimaat in huis, ongeacht het seizoen.

   Soorten mechanische ventilatie

   U kunt de mechanische ventilatie op twee manieren laten aanleggen in uw woning. Een compleet mechanisch ventilatiesysteem is een volledig systeem dat het binnenklimaat in de hele woning regelt. Het is echter ook mogelijk om plaatselijke ventilatie te installeren in een ruimte waar u behoefte heeft aan betere ventilatie, zoals de badkamer, de keuken of de slaapkamer.

   Of u nu geïnteresseerd bent in de plaatsing van een volledig mechanisch ventilatiesysteem of plaatselijke ventilatie: Cubica3 is uw specialist op het gebied van mechanische ventilatie. De mogelijkheden en kosten kunnen variëren per woning, maar wij staan altijd voor u klaar om u vrijblijvend en geheel gratis te voorzien van advies of een offerte voor u op te stellen.

   Mechanische ventilatie laten aanleggen

   Wilt u ook profiteren van alle voordelen van mechanische ventilatie in huis? Ontdek dan de mogelijkheden om mechanische ventilatie in uw huis aan te laten leggen. Wij zijn gespecialiseerd in de installatie van zowel complete mechanische ventilatiesystemen als plaatselijke ventilatiesystemen per ruimte.

   Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte of een vrijblijvend gesprek aan met één van de experts van Cubica3. Een oriënterend gesprek is altijd gratis en wij vertellen u graag over de mogelijkheden voor uw woning. Wij zijn ook beschikbaar voor het reinigen of vervangen van bestaande mechanische ventilatiesystemen.

   Vrijblijvend Advies?

   Wij informeren u graag over de mogelijkheden van Mechanische ventilatie. Er worden GEEN kosten in rekening gebracht.

   Veelgestelde vragen

   Waarom een mechanisch ventilatiesysteem aanleggen?

   Een mechanisch ventilatiesysteem is een effectieve manier om de doorstroom van verse lucht in huis te reguleren. Zo worden bacteriën, vocht, stof en allergenen continu afgevoerd en blijft het binnenklimaat gezond. Bovendien voorkom je problemen met vocht en schimmelvorming in de woning.

   Lopen de ventilatiekanalen in het zicht?

   Hoe de mechanische ventilatie wordt aangelegd verschilt per woning. In veel woningen kunnen de kanalen goed worden weggewerkt met voorzetwanden en valse plafonds, maar dit is afhankelijk van de beschikbare ruimte en de opzet van de woning.

   Hoe kan ik de levensduur van het systeem verlengen?

   Om de levensduur van de mechanische ventilatie te verlengen, is goed onderhoud noodzakelijk. Het reinigen van de mechanische ventilatie is een specialistische klus die u beter kunt overlaten aan de experts. Maar u kunt natuurlijk ook zelf het één en ander doen om het ventilatiesysteem in goede conditie te houden. U kunt de ventilatieroosters goed schoon houden en eventuele filters zelf vervangen.

   Hoe lang duurt het vervangen van het ventilatiesysteem?

   Het vervangen van het mechanische ventilatiesysteem is een kleine moeite met een grote besparing. Binnen enkele uren hebben wij het systeem voor u vervangen en begint u met het besparen op energie.

   Hoeveel kost het vervangen van het systeem?

   De kosten voor het vervangen van het mechanische ventilatiesysteem zijn afhankelijk van het type ventilatiebox. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om een offerte te ontvangen voor de vervanging van uw systeem.

   Maakt het systeem geluid?

   Een mechanisch ventilatiesysteem zal nooit helemaal geluidloos zijn. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een motor om het systeem aan te drijven en dit is hoorbaar. Toch zal het geluid niet storend zijn, mede omdat het systeem op een plek wordt geïnstalleerd waar u er zo min mogelijk last van heeft.

   Is er subsidie verkrijgbaar voor mechanische ventilatiesystemen?

   Diverse gemeentes in Nederland bieden subsidies aan voor energiebesparende maatregelen in uw woning. Informeer bij uw gemeente of uw woning in aanmerking komt voor een subsidie voor de plaatsing van een mechanisch ventilatiesysteem.

   Rekenen jullie voorrijkosten?
   Bij Cubica3 rekenen wij GEEN voorrijkosten wanneer wij bij u langskomen voor onderhoud, reiniging of montage.
   Brengen jullie extra kosten in rekening?
   Cubica3 rekent geen extra kosten naast de afgesproken kosten voor de vervanging en het onderhoud van uw systeem. Mocht er ter plaatse toch extra onderhoud nodig zijn, dan bespreken we dit altijd met u.
   N

   Garantie van kwaliteit

   Niet goed? Geld terug.
   N

   Tranparantie in prijs

   Geen verrassingen achteraf.
   N

   Klant staat centraal

   Uw wensen staan op de eerste plek.

   Voordelen van Mechanische ventilatie

   N

   goedwerkende luchtafzuiging

   N

   gezond binnenklimaat

   N

   besparing op de energiekosten

   N

   professionele installatie en onderhoud

   Jelle Scholtens
   Jelle Scholtens
   2022-01-18
   Zeer kundige en keurige personen. Jay (eigenaar) heeft de machine vervangen en kanalen gereinigd. Er was een kleine aanpassing nodig ivm een klein misverstandje, Jay pakte dit zeer professioneel op en heeft dit zeer eerdaags verholpen.
   Santosh da Silva
   Santosh da Silva
   2021-10-25
   Compleet nieuw ventilatiesysteem en buizen netwerk laten aanleggen door Cubica3. De heren werken zeer vakkundig en netjes en dat nog is tegen een hele nette prijs! Er wordt gewerkt met kwaliteitsmateriaal en tevens goed meegedacht. Zo is er goed nagedacht over de plaatsing van het systeem en het zo efficiënt mogelijk inrichten van de ventilatie buizen! Zeker een aanrader dit bedrijf! Zelfs na installatie werd er een goede afterservice verleend! 5 sterren!
   Mark van Holsteijn
   Mark van Holsteijn
   2021-03-17
   Nadat ik om advies en een offerte had gevraagd voor het allerstilste luchtventilatiesysteem voor in huis, is binnen een paar dagen het systeem opgehangen en alles keurig netjes opgeruimd. En wauw wat een verschil! de ventilatie is op stand 2 nauwelijks meer te horen. Tof, vriendelijk en professioneel.
   Rohelmi Bendt
   Rohelmi Bendt
   2020-11-23
   Positive ervaring! Houdt zich aan afspraken. Is vriendelijk, denkt mee en alles werkt top!
   Imre Heezen
   Imre Heezen
   2020-09-14
   Erg positief over de kwaliteit van dit Cubica en haar diensten. Een aanrader ! Wij hadden nogal een complex ‘project’. Het plaatsen van een eigen, samengestelde keuken, inbouwen van een Bora inductie (inclusief afzuiging), opmaat maken van frontpanelen en inatallatie van boiler en koelkast. Omdt wij te maken haddden met 4 verschillende leveranciers van verschillende keukenonderdelen was de planning een behoorlijke uitdaging. Nobilia keukenkasten, de fronten apart geleverd, apparatuur zelf ingekocht en keukenblad apart geleverd. Jay en zijn mensen stelde zich flexibel op, dachten mee en zijn oplossingsgericht. Het zijn professionals en dat zie je aan het resultaat. Daarnaast zijn het nette gasten die je graag over de vloer hebt! Dus een aanrader voor elke (keuken) klus!
   Familie Abbas
   Familie Abbas
   2020-08-13
   Wij zouden ons wel een "vaste klant" willen noemen bij Cubica3! Super vriendelijke en klantgerichte service dat in stressvolle situaties rust weet te brengen. Een bedrijf waar de eigenaar (Jay) professioneel en zeer toegankelijk is. Ook zijn zijn medewerkers duidelijk gemotiveerd en werken ze netjes. Het uitgevoerde werk heeft onze verwachting in ieder geval overtroffen. Voor de aanschaf van onze nieuwe keuken zijn wij met meerdere partijen in gesprek geweest. Onze uiteindelijke keuze voor Cubica3 heeft te maken gehad met de volgende zaken: - situatie ter plaatse werd grondig geïnspecteerd (4 ogen principe); - wij werden meegenomen in hun inspectie/vooronderzoek; - meerdere opties/oplossingen werden voorgelegd en toegelicht; - er werd duidelijk goed geluisterd naar onze wensen en deze werden nog eens samengevat om duidelijk te hebben of wij allemaal op 1 lijn zaten; - er werd goed meegedacht en goede tips/adviezen gegeven op zaken waar wij niet bij stil stonden; - duidelijke prijsopgave; - vriendelijk; - goed (onderbuik) gevoel Jay en zijn team hebben constant meegedacht, hun visie gaat verder dan onze eigen creativiteit. Hoe zij ons van dienst zijn geweest in hun vakgebied is goud waard en voor ons onbetaalbaar! Maar hier zit het hem dus ook precies in, bij Cubica3 is het ook nog eens betaalbaar. Van ons krijgt Cubica 6 sterren. Een aanbeveling voor een ieder die op zoek is naar een totaal aannemer. Onze droomkeuken staat nu. Een stapje extra zetten voor de klant doen zij gewoon met een glimlach en dat maakt het wat het nu is geworden: mooi!
   Frank Pirets
   Frank Pirets
   2020-06-02
   Netjes gedaan! Goede communicatie en komt z’n afspraken na.
   Sulexx Streetz
   Sulexx Streetz
   2020-06-01
   Uitstekend werk afgeleverd! Zeer professioneel, duidelijk en vriendelijk! Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe MV-box!
   Ron de Raat
   Ron de Raat
   2020-06-01
   Fijne partij om mee samen te werken en om in je netwerk te hebben. Altijd alert op business to business opportunities.betrouwbaar en flexibel. Ron de Raat Westeind Technical Support
   Your Charisma Team
   Your Charisma Team
   2020-05-28
   Ventilatiesysteem laten vervangen. Goed werk geleverd en professionele dienstverlening. Aanrader.

   vrijblijvend contact opnemen?

   U kunt ons bereiken op: +31 6 29540828

   Pin It on Pinterest

   Share This