fbpx
+31 6 29540828 info@cubica3.nl

Mechanische ventilatie vervangen

Mechanische ventilatie vervangen

Voor een gezond binnenklimaat is goede ventilatie heel belangrijk. Door mechanische ventilatie wordt de lucht in huis continu ververst. Zo worden vocht, stof, bacteriën en allergenen efficiënt afgevoerd.

Voor een optimale werking is het belangrijk om de mechanische ventilatie goed te onderhouden. Werkt uw ventilatiesysteem niet meer naar behoren en is deze ouder dan 15 jaar? Dan is het systeem toe aan vervanging.

Door de mechanische ventilatie te vervangen, zal het systeem effectiever en efficiënter werken. Bovendien verbruikt u met een nieuw systeem minder elektriciteit. Hiermee bespaart u dus ook flink op de kosten!

Liever zelf uw ventilatie vervangen

 

gemiddeld verbruik mechanische ventilatie

Mechanische ventilatie vervangen

De experts van Cubica3 staan voor u klaar voor het vervangen van het mechanische ventilatiesysteem. In onderstaande tabel vindt u een overzicht van de pakketten die wij aanbieden met de bijbehorende kosten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de vervanging van uw systeem te bespreken. Een gesprek en ons advies is altijd gratis en vrijblijvend.

Op aanvraag

Het vervangen van de mechanische ventilatie is voor elke woning anders.. Tijdens het contact stellen we gerichte vragen om een eerlijke prijs te bepalen.

Veelgestelde vragen

Waarom het ventilatiesysteem vervangen?

Door gebruik van het mechanische ventilatiesysteem zal de effectiviteit geleidelijk aan afnemen. Doorgaans voldoet een onderhoudsbeurt om het systeem weer in orde te maken. Wanneer het systeem echter 15 jaar of ouder is, is vervanging meer aan te raden. Het systeem is namelijk dan minder efficiënt en het verbruikt meer energie dan noodzakelijk is.

Hoe vaak moet het systeem worden vervangen?

Doorgaans zijn mechanische ventilatiesystemen na 15 jaar intensief gebruik toe aan vervanging. Het systeem kan dan worden vervangen door een energiezuiniger model.

Hoe kan ik de levensduur van het systeem verlengen?

Om de levensduur van de mechanische ventilatie te verlengen, is goed onderhoud noodzakelijk. Het reinigen van de mechanische ventilatie is een specialistische klus die u beter kunt overlaten aan de experts. Maar u kunt natuurlijk ook zelf het één en ander doen om het ventilatiesysteem in goede conditie te houden. U kunt de ventilatieroosters goed schoon houden en eventuele filters zelf vervangen.

Hoe lang duurt het vervangen van het ventilatiesysteem?

Het vervangen van het mechanische ventilatiesysteem is een kleine moeite met een grote besparing. Binnen enkele uren hebben wij het systeem voor u vervangen en begint u met het besparen op energie.

Hoeveel kost het vervangen van het systeem?

De kosten voor het vervangen van het mechanische ventilatiesysteem zijn afhankelijk van het type ventilatiebox. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om een offerte te ontvangen voor de vervanging van uw systeem.

Rekenen jullie voorrijkosten?

Bij Cubica3 rekenen wij GEEN voorrijkosten wanneer wij bij u langskomen voor onderhoud, reiniging of montage.

Brengen jullie extra kosten in rekening?

Cubica3 rekent geen extra kosten naast de afgesproken kosten voor de vervanging en het onderhoud van uw systeem. Mocht er ter plaatse toch extra onderhoud nodig zijn, dan bespreken we dit altijd met u.

Cubica 3 - Uw Luchtventilatie Specialist - Waarom Ventilatie?
N

Garantie van kwaliteit

Niet goed? Geld terug.
N

Tranparantie in prijs

Geen verrassingen achteraf.
N

Klant staat centraal

Uw wensen staan op de eerste plek.

Voordelen van vervanging

N

goedwerkende luchtafzuiging

N

gezond binnenklimaat

N

besparing op de energiekosten

N

professionele installatie en onderhoud

Mechanische ventilatie vervanging

Als uw mechanische ventilatiesysteem voor geluidsoverlast zorgt en minder goed werkt dan voorheen, is uw systeem wellicht aan vervanging toe. Dit is vooral het geval wanneer het systeem ouder is dan 15 jaar.

De experts van Cubica3 komen bij u langs en kunnen in slechts enkele uren de mechanische ventilatie vervangen en reinigen. Zo heeft u weer een goed werkend systeem in huis én u bespaart flink op de energiekosten. Het nieuwe systeem is namelijk niet alleen effectiever, maar ook energiezuiniger!

Sean – Gecertificeerd monteur bij Cubica3

Een aantal reviews

We laten graag onze klanten aan het woord.

Ron de Raat - Westeind BV

Een uitstekend collega bedrijf! Na veel samen gewerkt te hebben en vele mooie projecten neer gezet te hebben is Cubica³ een bedrijf die wij nog velen malen zullen inhuren!

Bevico

Wij werken nu al ruim 3 jaar samen met Cubica³ en dit gaat al jaren uitstekend. Levert top werk, staat altijd klaar! Wij zullen voorlopig nog samen met Cubica³ samenwerken! Bedankt!

Martijn van der Lee - CLB BV

Voor een project betreft 4 grote woningen hadden wij een projectleider voor de ventilatiesystemen nodig. Hier kwam wij uit bij Jay van Cubica³. Het project is uitstekend afgerond!

Ventilatie systemen geinstalleerd

Bespaard voor woningen

Blije gezinnen

Regio's

Ventilatie Den Haag
Ventilatie Barendrecht
Ventilatie Bergschenhoek
Ventilatie Leiden
Ventilatie Rotterdam

CONTACT

KVK: 81122160
BTW: NL861941159B01

T: 06-29540828
E: info@cubica3.nl

Pin It on Pinterest

Share This