+31 6 29540828 info@cubica3.nl

   Mechanische ventilatie

   Mechanische ventilatie

   Natuurlijke ventilatie kan soms niet voldoende zijn om een gezond binnenklimaat te creëren in jouw woning. Dat is waarom Cubica3 je kan helpen met een nieuw mechanische ventilatie systeem of het onderhoud van jouw huidige box.

   Ons team van experts staat voor je klaar om je te adviseren en te voorzien van hoogwaardige diensten, zodat je altijd kunt genieten van frisse en gezonde lucht in huis.

   Of je nu een nieuw ventilatiesysteem nodig hebt of gewoon onderhoud wilt laten uitvoeren, bij Cubica3 ben je aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

   Verschil Mechanische ventilatie en een WTW-Unit

   Mechanische ventilatie biedt uitkomst wanneer u de lucht in uw woning continu wilt verversen. Zonder enige moeite heeft u altijd een comfortabel en gezond leefklimaat. Een WTW-systeem, oftewel een warmteterugwin-systeem, combineert zowel de afvoer als de toevoer van verse lucht in één systeem. De focus in dit systeem ligt voornamelijk op het winnen van energie door het hergebruiken van warmte.

   Beide systemen hebben hun voordelen. Een WTW-systeem is effectief voor het verversen van lucht en het op peil houden van de luchtvochtigheid. Het systeem is bovendien energiebesparend en duurzaam.

   Een mechanisch ventilatiesysteem is ideaal voor het versen van de lucht in uw woning en is de relatief voordelige optie. Het systeem is eenvoudig en snel te installeren én behoeft minder onderhoud dan een WTW-systeem.

   gemiddeld verbruik mechanische ventilatie

   Waarom mechanische ventilatie?

   N

   een gezond binnenklimaat

   N

   ventilatie zonder open ramen

   N

   goede luchtvochtigheid in huis

   Wat Cubica3 voor u kan betekenen

   Elke dag komt er ongeveer 10 liter vocht bij in de lucht van ons huis. Als dit vocht in de lucht blijft hangen, kan dat leiden tot schimmels, allergieën en luchtwegproblemen.  Goede ventilatie zorgt voor een consistente afvoer van overtollig vocht en houdt u en uw huis gezond.

   balansventilatie

   ventilatie onderhoud / reinigen

   Voor goedwerkende mechanische ventilatie in huis is het belangrijk om de installatie regelmatig te reinigen en te laten onderhouden.

   ventileren badkamer zonder raam

   Ventilatie vervangen

   Wilt u ook een gezond leefklimaat creëren op kantoor of in uw woning? Dan staan wij voor u klaar voor het plaatsen van een gepast mechanisch ventilatiesysteem. 

   ventileren badkamer zonder raam

   Aanleggen

   Goede ventilatie is ontzettend belangrijk in huis. Een continue toestroom van verse lucht zorgt ervoor dat stof, bacteriën, vocht en allergenen worden afgevoerd en het binnenklimaat gezond is voor iedereen in huis.

   Veelgestelde vragen

   Wat zijn de wachttijden?

   Wij kunnen u doorgaans al binnen een week inplannen voor onderhoud, reiniging of plaatsing. We werken ook ’s avonds en in het weekend om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. 

   Hoelang duurt het vervangen of reinigen van de ventilatiebox?

   Wij kunnen uw ventilatiebox doorgaans in 1 uur reinigen, onderhoud, vervangen en uitmeten. 

   Mijn ventilatiebox maakt lawaai, wat is dat?

   Als uw ventilatiebox lawaai maakt, wordt dit waarschijnlijk veroorzaakt door de lagers. Deze zijn gelukkig eenvoudig te vervangen. Is uw ventilatiebox ouder dan 15 jaar, dan adviseren wij u deze te vervangen. Wij voorzien u graag van advies. 

   Wat kan ik van Cubica3 verwachten?

   Cubica3 bestaat uit monteurs met jarenlange ervaring met het installeren, onderhouden en reinigen van ventilatiesystemen. Wij zijn gespecialiseerd in gezinswoningen, maar we hebben volop ervaring met het monteren van ventilatiesystemen op kleine en grote schaal.  

   Rekenen jullie voorrijkosten?

   Bij Cubica3 rekenen wij GEEN voorrijkosten wanneer wij bij u langskomen voor onderhoud, reiniging of montage.

   Cubica 3 - Uw Luchtventilatie Specialist - Waarom Ventilatie?
   Jelle Scholtens
   Jelle Scholtens
   2022-01-18
   Zeer kundige en keurige personen. Jay (eigenaar) heeft de machine vervangen en kanalen gereinigd. Er was een kleine aanpassing nodig ivm een klein misverstandje, Jay pakte dit zeer professioneel op en heeft dit zeer eerdaags verholpen.
   Santosh da Silva
   Santosh da Silva
   2021-10-25
   Compleet nieuw ventilatiesysteem en buizen netwerk laten aanleggen door Cubica3. De heren werken zeer vakkundig en netjes en dat nog is tegen een hele nette prijs! Er wordt gewerkt met kwaliteitsmateriaal en tevens goed meegedacht. Zo is er goed nagedacht over de plaatsing van het systeem en het zo efficiënt mogelijk inrichten van de ventilatie buizen! Zeker een aanrader dit bedrijf! Zelfs na installatie werd er een goede afterservice verleend! 5 sterren!
   Mark van Holsteijn
   Mark van Holsteijn
   2021-03-17
   Nadat ik om advies en een offerte had gevraagd voor het allerstilste luchtventilatiesysteem voor in huis, is binnen een paar dagen het systeem opgehangen en alles keurig netjes opgeruimd. En wauw wat een verschil! de ventilatie is op stand 2 nauwelijks meer te horen. Tof, vriendelijk en professioneel.
   Rohelmi Bendt
   Rohelmi Bendt
   2020-11-23
   Positive ervaring! Houdt zich aan afspraken. Is vriendelijk, denkt mee en alles werkt top!
   Imre Heezen
   Imre Heezen
   2020-09-14
   Erg positief over de kwaliteit van dit Cubica en haar diensten. Een aanrader ! Wij hadden nogal een complex ‘project’. Het plaatsen van een eigen, samengestelde keuken, inbouwen van een Bora inductie (inclusief afzuiging), opmaat maken van frontpanelen en inatallatie van boiler en koelkast. Omdt wij te maken haddden met 4 verschillende leveranciers van verschillende keukenonderdelen was de planning een behoorlijke uitdaging. Nobilia keukenkasten, de fronten apart geleverd, apparatuur zelf ingekocht en keukenblad apart geleverd. Jay en zijn mensen stelde zich flexibel op, dachten mee en zijn oplossingsgericht. Het zijn professionals en dat zie je aan het resultaat. Daarnaast zijn het nette gasten die je graag over de vloer hebt! Dus een aanrader voor elke (keuken) klus!
   Familie Abbas
   Familie Abbas
   2020-08-13
   Wij zouden ons wel een "vaste klant" willen noemen bij Cubica3! Super vriendelijke en klantgerichte service dat in stressvolle situaties rust weet te brengen. Een bedrijf waar de eigenaar (Jay) professioneel en zeer toegankelijk is. Ook zijn zijn medewerkers duidelijk gemotiveerd en werken ze netjes. Het uitgevoerde werk heeft onze verwachting in ieder geval overtroffen. Voor de aanschaf van onze nieuwe keuken zijn wij met meerdere partijen in gesprek geweest. Onze uiteindelijke keuze voor Cubica3 heeft te maken gehad met de volgende zaken: - situatie ter plaatse werd grondig geïnspecteerd (4 ogen principe); - wij werden meegenomen in hun inspectie/vooronderzoek; - meerdere opties/oplossingen werden voorgelegd en toegelicht; - er werd duidelijk goed geluisterd naar onze wensen en deze werden nog eens samengevat om duidelijk te hebben of wij allemaal op 1 lijn zaten; - er werd goed meegedacht en goede tips/adviezen gegeven op zaken waar wij niet bij stil stonden; - duidelijke prijsopgave; - vriendelijk; - goed (onderbuik) gevoel Jay en zijn team hebben constant meegedacht, hun visie gaat verder dan onze eigen creativiteit. Hoe zij ons van dienst zijn geweest in hun vakgebied is goud waard en voor ons onbetaalbaar! Maar hier zit het hem dus ook precies in, bij Cubica3 is het ook nog eens betaalbaar. Van ons krijgt Cubica 6 sterren. Een aanbeveling voor een ieder die op zoek is naar een totaal aannemer. Onze droomkeuken staat nu. Een stapje extra zetten voor de klant doen zij gewoon met een glimlach en dat maakt het wat het nu is geworden: mooi!
   Frank Pirets
   Frank Pirets
   2020-06-02
   Netjes gedaan! Goede communicatie en komt z’n afspraken na.
   Sulexx Streetz
   Sulexx Streetz
   2020-06-01
   Uitstekend werk afgeleverd! Zeer professioneel, duidelijk en vriendelijk! Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe MV-box!
   Ron de Raat
   Ron de Raat
   2020-06-01
   Fijne partij om mee samen te werken en om in je netwerk te hebben. Altijd alert op business to business opportunities.betrouwbaar en flexibel. Ron de Raat Westeind Technical Support
   Your Charisma Team
   Your Charisma Team
   2020-05-28
   Ventilatiesysteem laten vervangen. Goed werk geleverd en professionele dienstverlening. Aanrader.

   Pin It on Pinterest

   Share This