+31 6 29540828 info@cubica3.nl

   WTW Vervangen

   Home / Wtw-unit / Vervangen

   Wilt u uw Wtw vervangen? Dat kan, wij vervangen dagelijks wtw units en mechanische ventilatie. Daarnaast leveren wij ook onderhoud en gehele installaties.

   Wij kunnen met zekerheid zeggen dat u uw specialist heeft gevonden.

   Een wtw vervangen heeft vele voordelen, het verbeterd het binnenklimaat, het verlaagd de stook kosten en je hebt geen last meer van koude tocht.

   Wij bieden een vrijblijvend advies gesprek aan, zodat we u gericht advies kunnen geven en een prijs die bij uw situatie past..

   Bovendien wordt u bij Cubica3 snel en professioneel geholpen. Bij ons staat de klant op één en we staan vierkant achter onze producten en onze diensten. Bij ons krijgt u kwaliteit voor een goede prijs.

   Uw Wtw Vervangen door Cubica3

   De installatie zal door gecertificeerde monteurs worden uitgevoerd. Vooral wanneer het systeem ouder is dan 15 jaar is raden wj vervangin aan.

   Het kan echter ook zo zijn dat u de ventilatie in huis efficiënter en duurzamer wilt maken. Ook dan is een WTW-systeem de juiste keuze. Deze vorm van ventilatie is namelijk effectief, efficiënt en duurzaam.

   De experts van Cubica3 komen bij u langs en kunnen in slechts enkele uren de WTW vervangen. Zo heeft u binnen korte tijd een goedwerkend ventilatiesysteem in huis en een aangenaam en gezond binnenklimaat.

   Vrijblijvend Advies?

   Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een WTW-unit. Er worden GEEN kosten in rekening gebracht.

   Veelgestelde vragen

   Wanneer moet ik mijn WTW unit vervangen?

   Een WTW unit maakt vaak worden vervangen na 15 jaar. Ze worden oud, functioneren minder goed en besparen niet meer optimaal. 

   U moet uw WTW vervangen als:

   • Als uw WTW 15 jaar of ouder is.
   • Het wordt aanbevolen de WTW te vervangen wanneer deze meer geluid begint te produceren dan normaal.
   • Wanneer het binnen klimaat slecht is.

    

   Hoelang gaat een WTW unit mee?

   Gemiddeld gaat een WTW 15 jaar mee. Met goed onderhoud kan dit zelfs langer zijn. over het algemeen merkt u best snel wanneer uw WTW minder begint te presteren.

   • De WTW maakt lawaai
   • Vieze luchtjes blijven hangen
   • Filters raken sneller vervuild
   • Gezondheidsproblemen: hoofdpijn en klachten luchtwegen
   Wat kost een nieuwe WTW?

   Ieder huis is anders en daarom hebben we ook niet 1 vaste prijs. De prijzen van een WTW unit varieren van €2000 – €3000 dit is ook afhankelijk van de wensen.

   Welke WTW is geschikt voor mij woning?

   Huizen met al een WTW Unit kunnen eigenlijk elke WTW wel kiezen. Het is echter belangrijk om bepaalde overwegingen in gedachten te houden voordat u doorgaat met de installatie. Deze omvatten het bepalen van de grootte van de eenheid, het type materiaal dat wordt gebruikt, de energie-efficiëntie en de kosteneffectiviteit van het systeem.

   Denk hierbij aan:

   • Is er voldoende ruimte.
   • Hoe sterk wil je de WTW hebben.
   • Welke bediening wilt u.
   WTW unit vervangen voor mechanische ventilatie?

   Het is mogelijk maar we raden het niet aan. Een WTW heeft veel meer voordelen. Overweegt u het toch, laat het ons weten en we kunnen alle voor en na delen voor u op een rijtje zetten.

   Ik heb nog geen WTW installatie, wat nu?

   Huizen zonder een goed ventilatiesysteem worden mogelijk niet goed geventileerd en kunnen leiden tot gezondheidsproblemen. Om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt, levert Cubica3 complete WTW-installaties die de ventilatie in bestaande woningen verbeteren. Er zijn verschillende mogelijkheden. Benieuwd hoe? Bekijk dan: WTW installatie aanleggen

   Hoelang duurt het vervangen van een WTW unit?

   Het installeren van een nieuwe WTW-unit is een complexe en arbeidsintensieve klus. De arbeid die bij dit proces komt kijken, kan 4-5 uur in beslag nemen en moet worden verantwoord voordat de systemen worden vervangen en de kanalen worden gereinigd.

   Rekenen jullie voorrijkosten?
   Bij Cubica3 rekenen wij GEEN voorrijkosten wanneer wij bij u langskomen voor onderhoud, reiniging of montage.
   Brengen jullie extra kosten in rekening?
   Cubica3 rekent geen extra kosten naast de afgesproken kosten voor de vervanging en het onderhoud van uw systeem. Mocht er ter plaatse toch extra onderhoud nodig zijn, dan bespreken we dit altijd met u.
   Hoe wordt een WTW unit vervangen?

   1. Demontage en afvoeren van de oude wtw unit.
   2. Reiniging van de afvoer- en toevoerkanalen.
   3. Ophangen en installeren van de nieuwe WTW systeem
   4. Aansluiten van thermisch dampdicht geïsoleerde ventilatiebuizen voor de
   buitenaansluitingen.
   5. Aansluiten van geluiddempende ventilatiebuizen voor de woningaansluitingen.
   6. Inregelen van de wtw unit en afstellen van de ventielen (roosters) per ruimte. Dit allemaal
   volgens de waardes (ventilatiebehoefte) in het Bouwbesluit.

   Behoud ik mijn huidige schakelaar?

   Het merendeel van de woningen in Nederland dat kiest voor balansventilatie maakt gebruik van een twee- of driestandenschakelaar. Deze schakelaar overzetten naar een nieuwe unit is in 99% van de gevallen geschikt als de huidige schakelaar werkt.

   Als u een soort draadloze bediening in uw bestaande systeem hebt, kunt u deze overzetten naar de nieuwe unit.

   Nemen jullie de oude WTW unit mee?

   Wij hechten veel waarde aan een schone en veilige omgeving en nemen graag uw oude apparaat mee. Wij zorgen ervoor dat het apparaat, evenals al het verpakkingsmateriaal, op een milieuvriendelijke manier wordt gerecycled.

   N

   Garantie van kwaliteit

   Niet goed? Geld terug.
   N

   Tranparantie in prijs

   Geen verrassingen achteraf.
   N

   Klant staat centraal

   Uw wensen staan op de eerste plek.

   Voordelen van een WTW-unit vervangen

   N

   goedwerkende luchtafzuiging

   N

   gezond binnenklimaat

   N

   besparing op de energiekosten

   N

   professionele installatie en onderhoud

   Jelle Scholtens
   Jelle Scholtens
   2022-01-18
   Zeer kundige en keurige personen. Jay (eigenaar) heeft de machine vervangen en kanalen gereinigd. Er was een kleine aanpassing nodig ivm een klein misverstandje, Jay pakte dit zeer professioneel op en heeft dit zeer eerdaags verholpen.
   Santosh da Silva
   Santosh da Silva
   2021-10-25
   Compleet nieuw ventilatiesysteem en buizen netwerk laten aanleggen door Cubica3. De heren werken zeer vakkundig en netjes en dat nog is tegen een hele nette prijs! Er wordt gewerkt met kwaliteitsmateriaal en tevens goed meegedacht. Zo is er goed nagedacht over de plaatsing van het systeem en het zo efficiënt mogelijk inrichten van de ventilatie buizen! Zeker een aanrader dit bedrijf! Zelfs na installatie werd er een goede afterservice verleend! 5 sterren!
   Mark van Holsteijn
   Mark van Holsteijn
   2021-03-17
   Nadat ik om advies en een offerte had gevraagd voor het allerstilste luchtventilatiesysteem voor in huis, is binnen een paar dagen het systeem opgehangen en alles keurig netjes opgeruimd. En wauw wat een verschil! de ventilatie is op stand 2 nauwelijks meer te horen. Tof, vriendelijk en professioneel.
   Rohelmi Bendt
   Rohelmi Bendt
   2020-11-23
   Positive ervaring! Houdt zich aan afspraken. Is vriendelijk, denkt mee en alles werkt top!
   Imre Heezen
   Imre Heezen
   2020-09-14
   Erg positief over de kwaliteit van dit Cubica en haar diensten. Een aanrader ! Wij hadden nogal een complex ‘project’. Het plaatsen van een eigen, samengestelde keuken, inbouwen van een Bora inductie (inclusief afzuiging), opmaat maken van frontpanelen en inatallatie van boiler en koelkast. Omdt wij te maken haddden met 4 verschillende leveranciers van verschillende keukenonderdelen was de planning een behoorlijke uitdaging. Nobilia keukenkasten, de fronten apart geleverd, apparatuur zelf ingekocht en keukenblad apart geleverd. Jay en zijn mensen stelde zich flexibel op, dachten mee en zijn oplossingsgericht. Het zijn professionals en dat zie je aan het resultaat. Daarnaast zijn het nette gasten die je graag over de vloer hebt! Dus een aanrader voor elke (keuken) klus!
   Familie Abbas
   Familie Abbas
   2020-08-13
   Wij zouden ons wel een "vaste klant" willen noemen bij Cubica3! Super vriendelijke en klantgerichte service dat in stressvolle situaties rust weet te brengen. Een bedrijf waar de eigenaar (Jay) professioneel en zeer toegankelijk is. Ook zijn zijn medewerkers duidelijk gemotiveerd en werken ze netjes. Het uitgevoerde werk heeft onze verwachting in ieder geval overtroffen. Voor de aanschaf van onze nieuwe keuken zijn wij met meerdere partijen in gesprek geweest. Onze uiteindelijke keuze voor Cubica3 heeft te maken gehad met de volgende zaken: - situatie ter plaatse werd grondig geïnspecteerd (4 ogen principe); - wij werden meegenomen in hun inspectie/vooronderzoek; - meerdere opties/oplossingen werden voorgelegd en toegelicht; - er werd duidelijk goed geluisterd naar onze wensen en deze werden nog eens samengevat om duidelijk te hebben of wij allemaal op 1 lijn zaten; - er werd goed meegedacht en goede tips/adviezen gegeven op zaken waar wij niet bij stil stonden; - duidelijke prijsopgave; - vriendelijk; - goed (onderbuik) gevoel Jay en zijn team hebben constant meegedacht, hun visie gaat verder dan onze eigen creativiteit. Hoe zij ons van dienst zijn geweest in hun vakgebied is goud waard en voor ons onbetaalbaar! Maar hier zit het hem dus ook precies in, bij Cubica3 is het ook nog eens betaalbaar. Van ons krijgt Cubica 6 sterren. Een aanbeveling voor een ieder die op zoek is naar een totaal aannemer. Onze droomkeuken staat nu. Een stapje extra zetten voor de klant doen zij gewoon met een glimlach en dat maakt het wat het nu is geworden: mooi!
   Frank Pirets
   Frank Pirets
   2020-06-02
   Netjes gedaan! Goede communicatie en komt z’n afspraken na.
   Sulexx Streetz
   Sulexx Streetz
   2020-06-01
   Uitstekend werk afgeleverd! Zeer professioneel, duidelijk en vriendelijk! Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe MV-box!
   Ron de Raat
   Ron de Raat
   2020-06-01
   Fijne partij om mee samen te werken en om in je netwerk te hebben. Altijd alert op business to business opportunities.betrouwbaar en flexibel. Ron de Raat Westeind Technical Support
   Your Charisma Team
   Your Charisma Team
   2020-05-28
   Ventilatiesysteem laten vervangen. Goed werk geleverd en professionele dienstverlening. Aanrader.

   vrijblijvend contact opnemen?

   U kunt ons bereiken op: +31 6 29540828

   Pin It on Pinterest

   Share This