fbpx
+31 6 29540828 info@cubica3.nl

WTW Unit

Wtw-systeem

Een warmte terugwin-unit, ook wel een WTW-unit genoemd, is een systeem waarmee zowel de afvoer als de toevoer van lucht wordt gereguleerd. Het is een vorm van mechanische ventilatie die efficiënt, effectief en zeer duurzaam is.

Door het systeem wordt de lucht in huis afgevoerd. De warmte van deze lucht wordt vervolgens gebruikt om de schone lucht te verwarmen. Zo wordt er geen energie verspild en profiteert u van ultiem comfort.

MV unit

Verschil WTW-unit en Mechanische ventilatie

Mechanische ventilatie biedt uitkomst wanneer u de lucht in uw woning continu wilt verversen. Zonder enige moeite heeft u altijd een comfortabel en gezond leefklimaat. Een WTW-systeem, oftewel een warmteterugwin-systeem, combineert zowel de afvoer als de toevoer van verse lucht in één systeem. De focus in dit systeem ligt voornamelijk op het winnen van energie door het hergebruiken van warmte.

Beide systemen hebben hun voordelen. Een mechanisch ventilatiesysteem is de voordelige keuze en het systeem vereist minder onderhoud. Een WTW-systeem is effectief voor het verversen van lucht en het op peil houden van de luchtvochtigheid. Het systeem is bovendien energiebesparend en duurzaam.

Onze WTW Diensten

balansventilatie

WTW onderhoud / reiniging

ventileren badkamer zonder raam

WTW vervangen

Veelgestelde vragen

Wat zijn de wachttijden?

Wij kunnen u doorgaans al binnen een week inplannen voor onderhoud, reiniging of plaatsing. We werken ook ‘s avonds en in het weekend om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. 

Hoelang duurt het vervangen of reinigen van de ventilatiebox?

Wij kunnen uw ventilatiebox doorgaans in 1 uur reinigen, onderhoud, vervangen en uitmeten.

Mijn ventilatiebox maakt lawaai, wat is dat?

Als uw ventilatiebox lawaai maakt, wordt dit waarschijnlijk veroorzaakt door de lagers. Deze zijn gelukkig eenvoudig te vervangen. Is uw ventilatiebox ouder dan 15 jaar, dan adviseren wij u deze te vervangen. Wij voorzien u graag van advies. 

Wat kan ik van Cubica3 verwachten?

Cubica3 bestaat uit monteurs met jarenlange ervaring met het installeren, onderhouden en reinigen van ventilatiesystemen. Wij zijn gespecialiseerd in gezinswoningen, maar we hebben volop ervaring met het monteren van ventilatiesystemen op kleine en grote schaal.  

Rekenen jullie voorrijkosten?

Bij Cubica3 rekenen wij GEEN voorrijkosten wanneer wij bij u langskomen voor onderhoud, reiniging of montage.

Cubica 3 - Uw Luchtventilatie Specialist - Waarom Ventilatie?
N

Garantie van kwaliteit

Niet goed? Geld terug.

N

Tranparantie in prijs

Geen verrassingen achteraf.

N

Klant staat centraal

Uw wensen staan op de eerste plek.

gemiddeld verbruik mechanische ventilatie

Waarom een WTW-Unit?

N

een gezond binnenklimaat

N

ventilatie zonder open ramen

N

goede luchtvochtigheid in huis

N

duurzame keuze in ventilatiesystemen

Een aantal reviews

We laten graag onze klanten aan het woord.

Ron de Raat - Westeind BV

Een uitstekend collega bedrijf! Na veel samen gewerkt te hebben en vele mooie projecten neer gezet te hebben is Cubica³ een bedrijf die wij nog velen malen zullen inhuren!

Bevico

Wij werken nu al ruim 3 jaar samen met Cubica³ en dit gaat al jaren uitstekend. Levert top werk, staat altijd klaar! Wij zullen voorlopig nog samen met Cubica³ samenwerken! Bedankt!

Martijn van der Lee - CLB BV

Voor een project betreft 4 grote woningen hadden wij een projectleider voor de ventilatiesystemen nodig. Hier kwam wij uit bij Jay van Cubica³. Het project is uitstekend afgerond!

Ventilatie systemen geinstalleerd

Bespaard voor woningen

Blije gezinnen

Wilt u eerst contact opnemen

U kunt ons bereiken op: +31 6 29540828

Pin It on Pinterest

Share This