fbpx
+31 6 29540828 info@cubica3.nl

WTW installatie aanleggen

Home / Wtw-unit / Installatie aanleggen

Wilt u een WTW Installatie aanleggen in uw woning? Cubica3 kan alles van A tot Z voor u verzorgen. Wij zitten al meer dan 7 jaar in het vak en wat we hebben gemerkt is dat elke installatie anders is..

Wij bieden een vrijblijvend advies gesprek aan, zodat we u gericht advies kunnen geven en een prijs die bij uw situatie past..

Bovendien wordt u bij Cubica3 snel en professioneel geholpen. Bij ons staat de klant op één en we staan vierkant achter onze producten en onze diensten. Bij ons krijgt u kwaliteit voor een goede prijs.

Uw Wtw laten aanleggen door Cubica3

De installatie zal door gecertificeerde monteurs worden uitgevoerd. Vooral wanneer het systeem ouder is dan 15 jaar is vervanging van uw wtw vaak de juiste keuze.

Het kan echter ook zo zijn dat u de ventilatie in huis efficiënter en duurzamer wilt maken. Ook dan is een WTW-systeem de juiste keuze. Deze vorm van ventilatie is namelijk effectief, efficiënt en duurzaam.

De experts van Cubica3 komen bij u langs en kunnen in slechts enkele uren de WTW installatie aanleggen. Zo heeft u binnen korte tijd een goedwerkend ventilatiesysteem in huis en een aangenaam en gezond binnenklimaat.

Vrijblijvend Advies?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een WTW-unit. Er worden GEEN kosten in rekening gebracht.

Veelgestelde vragen

Waarom het ventilatiesysteem vervangen?

Door gebruik van het mechanische ventilatiesysteem zal de effectiviteit geleidelijk aan afnemen. Doorgaans voldoet een onderhoudsbeurt om het systeem weer in orde te maken. Wanneer het systeem echter 15 jaar of ouder is, is vervanging meer aan te raden. Het systeem is namelijk dan minder efficiënt en het verbruikt meer energie dan noodzakelijk is.

Hoe vaak moet het systeem worden vervangen?

Doorgaans zijn mechanische ventilatiesystemen na 15 jaar intensief gebruik toe aan vervanging. Het systeem kan dan worden vervangen door een energiezuiniger model.

Hoe kan ik de levensduur van het systeem verlengen?

Om de levensduur van de mechanische ventilatie te verlengen, is goed onderhoud noodzakelijk. Het reinigen van de mechanische ventilatie is een specialistische klus die u beter kunt overlaten aan de experts. Maar u kunt natuurlijk ook zelf het één en ander doen om het ventilatiesysteem in goede conditie te houden. U kunt de ventilatieroosters goed schoon houden en eventuele filters zelf vervangen.

Hoe lang duurt het vervangen van het ventilatiesysteem?

Het vervangen van het mechanische ventilatiesysteem is een kleine moeite met een grote besparing. Binnen enkele uren hebben wij het systeem voor u vervangen en begint u met het besparen op energie.

Hoeveel kost het vervangen van het systeem?
De kosten voor het vervangen van het mechanische ventilatiesysteem zijn afhankelijk van het type ventilatiebox. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om een offerte te ontvangen voor de vervanging van uw systeem.
Rekenen jullie voorrijkosten?
Bij Cubica3 rekenen wij GEEN voorrijkosten wanneer wij bij u langskomen voor onderhoud, reiniging of montage.
Brengen jullie extra kosten in rekening?
Cubica3 rekent geen extra kosten naast de afgesproken kosten voor de vervanging en het onderhoud van uw systeem. Mocht er ter plaatse toch extra onderhoud nodig zijn, dan bespreken we dit altijd met u.
N

Garantie van kwaliteit

Niet goed? Geld terug.
N

Tranparantie in prijs

Geen verrassingen achteraf.
N

Klant staat centraal

Uw wensen staan op de eerste plek.

Voordelen van een WTW-unit

N

goedwerkende luchtafzuiging

N

gezond binnenklimaat

N

besparing op de energiekosten

N

professionele installatie en onderhoud

Een aantal reviews

We laten graag onze klanten aan het woord.

Ron de Raat - Westeind BV

Een uitstekend collega bedrijf! Na veel samen gewerkt te hebben en vele mooie projecten neer gezet te hebben is Cubica³ een bedrijf die wij nog velen malen zullen inhuren!

Bevico

Wij werken nu al ruim 3 jaar samen met Cubica³ en dit gaat al jaren uitstekend. Levert top werk, staat altijd klaar! Wij zullen voorlopig nog samen met Cubica³ samenwerken! Bedankt!

Martijn van der Lee - CLB BV

Voor een project betreft 4 grote woningen hadden wij een projectleider voor de ventilatiesystemen nodig. Hier kwam wij uit bij Jay van Cubica³. Het project is uitstekend afgerond!

Ventilatie systemen geinstalleerd

Bespaard voor woningen

Blije gezinnen

vrijblijvend contact opnemen?

U kunt ons bereiken op: +31 6 29540828

Regio's

Ventilatie Den Haag
Ventilatie Barendrecht
Ventilatie Bergschenhoek
Ventilatie Leiden
Ventilatie Rotterdam

CONTACT

KVK: 81122160
BTW: NL861941159B01

T: 06-29540828
E: info@cubica3.nl

Pin It on Pinterest

Share This