+31 6 29540828 info@cubica3.nl

   WTW installatie aanleggen

   Home / Wtw-unit / Installatie aanleggen

   Wilt u een WTW Installatie aanleggen in uw woning? Cubica3 kan alles van A tot Z voor u verzorgen. Wij zitten al meer dan 7 jaar in het vak en wat we hebben gemerkt is dat elke installatie anders is..

   Wij bieden een vrijblijvend advies gesprek aan, zodat we u gericht advies kunnen geven en een prijs die bij uw situatie past..

   Bovendien wordt u bij Cubica3 snel en professioneel geholpen. Bij ons staat de klant op één en we staan vierkant achter onze producten en onze diensten. Bij ons krijgt u kwaliteit voor een goede prijs.

   Uw Wtw laten aanleggen door Cubica3

   De installatie zal door gecertificeerde monteurs worden uitgevoerd. Vooral wanneer het systeem ouder is dan 15 jaar is vervanging van uw wtw vaak de juiste keuze.

   Het kan echter ook zo zijn dat u de ventilatie in huis efficiënter en duurzamer wilt maken. Ook dan is een WTW-systeem de juiste keuze. Deze vorm van ventilatie is namelijk effectief, efficiënt en duurzaam.

   De experts van Cubica3 komen bij u langs en kunnen in slechts enkele uren de WTW installatie aanleggen. Zo heeft u binnen korte tijd een goedwerkend ventilatiesysteem in huis en een aangenaam en gezond binnenklimaat.

   Vrijblijvend Advies?

   Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een WTW-unit. Er worden GEEN kosten in rekening gebracht.

   Veelgestelde vragen

   Kosten aanleg WTW installatie?

   Er zijn 2 verschillende manieren om uw WTW systeem aan te leggen. De kosten varriëren maar daarom werken we ook met een vrijblijvend offerte.

   Optie 1: Complete installatie met kanalen.
   De kanalen lopen niet in zicht mits het niet anders kan door hoe de woning is gemaakt. We zouden eventueel valse plafonds kunnen plaaatsen om het alsnog weg te werken. 

   Gemiddeld bespaar je 400 – 500m3 gas per jaar. Afhankelijk van de prijs zal u dat rond de 400 tot €500 euro schelen.

   Optie 2: Decentrale WTW

   Een decentrale WTW maakt geen gebruik van kanalen. De unit wordt in de muur geplaatst en ventileert enkel de ruimte waar deze zich in bevindt.

   De kosten van het aanleggen kosten €1500 tot €3000.

   Wat is het verschil tussen een warmtepomp en een wtw unit?

   Een warmtepomp is een machine die wordt gebruikt om warmte van de ene plaats naar de andere over te brengen. Het werkt door de warmte van een koudere ruimte, zoals uw huis, over te brengen naar een warmere ruimte, zoals uw boiler. Een wtw unit draagt ook warmte over, maar doet dit door de afvalenergie van andere apparaten op te vangen en te gebruiken om het huis op te warmen.

   Wat zijn de voordelen van het installeren van een wtw in uw woning?

   Het zijn er veel, energie besparing, gezonder binnen klimaat en nog veel meer. Als je iets verder naar beneden scrollt zie je meerdere voordelen.

   Hoeveel kost het vervangen van het systeem?

   De kosten voor het aanleggen van het wtw systeem zijn afhankelijk van een aantal factoren. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om een offerte te ontvangen voor de vervanging van uw systeem.

   Rekenen jullie voorrijkosten?

   Bij Cubica3 rekenen wij GEEN voorrijkosten wanneer wij bij u langskomen voor onderhoud, reiniging of montage.

   Brengen jullie extra kosten in rekening?

   Cubica3 rekent geen extra kosten naast de afgesproken kosten voor de vervanging en het onderhoud van uw systeem. Mocht er ter plaatse toch extra onderhoud nodig zijn, dan bespreken we dit altijd met u.

   N

   Garantie van kwaliteit

   Niet goed? Geld terug.
   N

   Tranparantie in prijs

   Geen verrassingen achteraf.
   N

   Klant staat centraal

   Uw wensen staan op de eerste plek.

   Voordelen van een WTW-unit

   N

   goedwerkende luchtafzuiging

   N

   gezond binnenklimaat

   N

   besparing op de energiekosten

   N

   professionele installatie en onderhoud

   vrijblijvend contact opnemen?

   U kunt ons bereiken op: +31 6 29540828

   Pin It on Pinterest

   Share This