+31 6 29540828 info@cubica3.nl

   Ventilatiesystemen E+ zijn een vorm van mechanische ventilatiesystemen, waarmee je frisse lucht in een gebouw kunt brengen en de luchtkwaliteit kunt verbeteren. Deze systemen zijn ontworpen om een energie-efficiënte, comfortabele en gezonde leefomgevingen te creëren. Ze hebben een hoog rendement en helpen om energiekosten te besparen door warmte terugwinning toe te passen. Door het ventilatiesysteem E+ te installeren kunnen bedrijven hun energieverbruik verlagen en de gezondheid van hun werknemers verbeteren.

   WTW oplossingen

   Wat is een ventilatiesysteem E+?

   Een ventilatiesysteem E+ is een innovatief systeem dat gebruik maakt van een combinatie van mechanische en natuurlijke luchtcirculatie om het huis of een pand te ventileren. Het systeem zorgt ervoor dat er voldoende frisse lucht in de woning of het pand wordt gebracht, terwijl het de kwaliteit van de lucht verbeterd.

   Dit gebeurt met behulp van geavanceerde filters die stofdeeltjes, virussen en andere nare stoffen uit de lucht filteren. Daarnaast is dit systeem de beste keus op gebied van energiebesparing, omdat het ervoor zorgt dat de luchtvochtigheid optimaal is en warmteverlies minimaal is.

   Al deze voordleen maken het ventilatiesysteem E+ ideaal voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, efficiënte manier om de luchtkwaliteit in huis of een bedrijfspand te verbeteren.

   Over de voordelen van dit ventilatiesysteem

   Een ventilatiesysteem E+ is een innovatief systeem dat helpt bij het verbeteren van de luchtkwaliteit in woningen en bedrijfspanden. Het systeem gebruikt van geavanceerde technologie om de lucht te filteren, te reinigen en te verwarmen. Hierdoor bescherm je het milieu en zorg je tegelijkertijd voor een gezonder binnenklimaat.

   Een ventilatiesysteem E+ biedt veel voordelen voor gebouwen en woningen. Het is een energiezuinig ventilatiesysteem dat luchtverversing combineert met kou- en warmteterugwinning. Door het systeem te gebruiken, kunnen de energiekosten van een gebouw of woning aanzienlijk verminderen. Bovendien zorgt het ervoor dat de luchtkwaliteit in het gebouw wordt verbeterd, waardoor de gezondheid van bewoners wordt beschermd. Een ventilatiesysteem E+ is dus een slimme investering die zowel op korte als op lange termijn veel voordelen biedt.

   Dit zijn de nadelen van een ventilatiesysteem E+

   Ventilatiesystemen E+ zijn een veelgebruikt systeem voor het verbeteren van de luchtkwaliteit in gebouwen. Hoewel dit systeem veel voordelen biedt, zijn er ook enkele nadelen waar je rekening mee moet houden.

   Ten eerste is de aanschafprijs van dit systeem vaak hoger dan andere ventilatiesystemen. Je krijgt voor een hogere prijs echter meer opties, waardoor de hogere aanschafprijs voor veel mensen logisch is. Daarnaast produceren ze meer geluid, wat storend kan zijn als je dunne muren hebt.

   Tot slot gaan ventilatiesystemen E+ sneller kapot als er nalatigheid is op het gebied van onderhoud. Zorg er daarom voor dat je na het vervangen of plaatsen van een ventilatiesysteem E+ direct een periodieke onderhoudsbeurt inplant. Zo vergeet je dit niet te doen en weet je zeker dat het ventilatiesysteem op tijd onderhouden wordt.

   Wil je meer informatie over het laten plaatsen of vervangen van een ventilatiesysteem E+? Neem nu contact met ons op voor meer informatie! Wij staan ook graag voor je klaar voor het onderhouden van jouw ventilatiesysteem. 

   Pin It on Pinterest

   Share This