+31 6 29540828 info@cubica3.nl

   Een mechanische ventilatiebox zorgt er voor dat een woning goed geventileerd wordt. Vervuilde lucht gaat naar buiten en verse lucht komt naar binnen. Dit proces kan nu ook geautomatiseerd worden: de mechanische ventilatiebox komt steeds vaker samen met een afstandsbediening. Denk aan de ventilatiebox van Itho of Stork. Deze vernuftige staaltjes technologie maken het leven in huis veel makkelijker.

   Hier kunt u lezen hoe u een mechanische ventilatiebox kan vervangen.

   Waarom kiezen voor een ventilatiebox met afstandsbediening?

   Stel je eens voor dat je jezelf niet meer helemaal naar de andere kant van het huis moet begeven om het ventilatiesysteem aan te passen. Met een ventilatiebox met afstandsbediening is dit allemaal  mogelijk. Zo’n geautomatiseerd systeem vereenvoudigt de werking en garandeert het comfort dat we zo graag willen.

   Waarom een afstandsbediening voor je ventilatiebox? De meeste afstandsbedieningen zijn voorzien van een timer die je kan instellen op door jou gekozen tijdstippen. Hierdoor kan je de werking van je ventilatiesysteem aanpassen aan jouw noden. Ook kan je schakelen tussen verschillende krachtstanden. Een ander voordeel is dat een afstandsbediening uiteraard draadloos werkt, waardoor je vanuit je zetel of bed nog snel wat dingen kan aanpassen.

   Ventilatieboxen van Stork en Itho

   Graag hebben we het even over enkele gekende en kwaliteitsvolle merken ventilatieboxen:

   De ventilatiebox van Itho

   Itho is een van de topmerken als het over ventilatiesystemen gaat. Een ventilatiebox van Itho staat garant voor kwaliteit. Een extra voordeel is dat deze systemen zo goed als geluidloos zijn. De meeste modellen van Itho hebben een goedwerkende afstandsbediening. Een gevoelige vochtsensor maakt het geautomatiseerde plaatje af. Deze vochtsensor meet door zijn slimme regeling nauwkeurig de luchtvochtigheid en past de ventilatie daar automatisch op aan.Mechanische ventilatiebox met afstandsbediening itho en stork

   De ventilatiebox van Stork

   Ook Stork is een populair merk met kwaliteitsvolle mechanische ventilatie. Een ventilatiebox van Stork is net zoals zijn voorganger geluidloos en is zuinig in verbruik. Dit systeem werkt met gelijkstroommotoren die dit mogelijk maken. Uiteraard heeft ook de Stork ventilatiebox een afstandsbediening dat ons leven makkelijker maakt.

   Mechanische ventilatiebox met afstandsbediening bij Cubica3

   Naar trouwe gewoonte staat het Cubica3 team voor je klaar wanneer je vragen hebt over je mechanische ventilatiebox met afstandsbediening of een systeem wil laten installeren of aanpassen. Ons team bestaat uit professionele vakmensen die je altijd bij kunnen staan met advies zodat ook jij jouw huis op een goede manier kan gaan ventileren. Neem contact met ons op via onze contactpagina!

   Wist je dat Cubica3 ook ventilatiesystemen verkoopt? Wij hebben bijvoorbeeld het populaire merk Itho in ons assortiment. Kijk even op onze winkelpagina voor meer informatie.

   Pin It on Pinterest

   Share This