fbpx
+31 6 29540828 info@cubica3.nl

Mechanische ventilatie REInigen

Mechanische ventilatie laten onderhouden

Goede ventilatie in huis is heel belangrijk voor de luchtkwaliteit. Met mechanische ventilatie wordt de lucht in de woning consequent ververst zonder dat u er enige moeite voor hoeft te doen.

Om de mechanische ventilatie in huis goed te laten werken, is het wel belangrijk om deze regelmatig te laten onderhouden en reinigen. Door het gebruik bouwt er namelijk stof, vocht en bacteriën op in het systeem. Dit vermindert niet alleen de werking van het systeem, maar het kan ook de luchtkwaliteit negatief beïnvloeden.

Een reiniging van de mechanische ventilatie is zó gebeurd. Het volledige systeem wordt schoongemaakt en gecontroleerd. Het systeem wordt bovendien weer goed afgesteld voor optimaal gebruik. U kunt weer jaren vooruit met uw ventilatiesysteem.  

gemiddeld verbruik mechanische ventilatie

 Reinigen en onderhoud mechanische ventilatie

De experts van Cubica3 staan voor u klaar voor het reinigen van en het onderhoud aan uw mechanische ventilatiesysteem. In onderstaande tabel vindt u een overzicht van de pakketten die wij aanbieden met de bijbehorende kosten. Zo krijgt u direct inzicht in onze werkzaamheden en onze kosten. 

Veelgestelde vragen

Waarom het ventilatiesysteem reinigen?

Door gebruik van het mechanische ventilatiesysteem door de jaren heen kan de effectiviteit van het systeem afnemen. Vocht, bacteriën en stof hopen zich op in het systeem en kunnen de luchtkwaliteit negatief beïnvloeden. Door een grondige reiniging is het systeem binnen een mum van tijd weer helemaal in orde.

Hoe vaak moet het systeem worden gereinigd?

Het mechanische ventilatiesysteem zal zeker eens in de 4 tot 6 jaar goed moeten worden gereinigd.

Wat kan ik zelf doen aan onderhoud?

Het reinigen van de mechanische ventilatie is een specialistische klus die u beter kunt overlaten aan de experts. Maar u kunt natuurlijk ook zelf het één en ander doen om het ventilatiesysteem in goede conditie te houden. U kunt de ventilatieroosters goed schoon houden en eventuele filters zelf vervangen.

Wat doet de expert tijdens de reiniging?

Tijdens de reiniging van het mechanische ventilatiesysteem wordt het volledige systeem gecontroleerd en gereinigd. De luchtkanalen, box en ventielen worden schoongemaakt en gecheckt. Ook wordt de capaciteit van het systeem getest en wordt het systeem weer optimaal afgesteld voor gebruik.

Wat als ik het nooit heb onderhouden?

Als u uw ventilatiesysteem nog nooit heeft onderhouden, raden wij u ten zeerste aan om snel een afspraak te maken met één van onze experts.

Rekenen jullie voorrijkosten?

Bij Cubica3 rekenen wij GEEN voorrijkosten wanneer wij bij u langskomen voor onderhoud, reiniging of montage.

Brengen jullie extra kosten in rekening?

Cubica3 rekent geen extra kosten naast de afgesproken kosten voor de reiniging van uw systeem. Mocht een onderdeel moeten worden vervangen, dan doen wij dit in goed overleg.

Cubica 3 - Uw Luchtventilatie Specialist - Waarom Ventilatie?
N

Garantie van kwaliteit

Niet goed? Geld terug.

N

Tranparantie in prijs

Geen verrassingen achteraf.

N

Klant staat centraal

Uw wensen staan op de eerste plek.

Voordelen van het laten reinigen

N

goedwerkende luchtafzuiging

N

gezonde lucht in circulatie

N

professionele reiniging en onderhoud

Mechanische ventilatie onderhoud

Het onderhoud en de reiniging van uw mechanische ventilatie wordt helemaal afgestemd op uw systeem en uw wensen. Omdat u kiest voor een specifiek onderhoudspakket, weet u precies wat wij voor u doen en hoeveel kosten u daaraan heeft.

Tijdens elke onderhoudsbeurt worden in elk geval de ventilatiebox en de ventielen goed gereinigd en gecontroleerd. Bij een uitgebreidere controle worden ook de ventilatiekanalen meegenomen in het onderhoud. Het systeem wordt bovendien weer goed afgestemd voor een optimale werking. Zo heeft u helemaal geen zorgen over uw ventilatie en is de luchtkwaliteit in huis altijd optimaal.

Sean – Gecertificeerd monteur bij Cubica3

Een aantal reviews

We laten graag onze klanten aan het woord.

Ron de Raat - Westeind BV

Een uitstekend collega bedrijf! Na veel samen gewerkt te hebben en vele mooie projecten neer gezet te hebben is Cubica³ een bedrijf die wij nog velen malen zullen inhuren!

Bevico

Wij werken nu al ruim 3 jaar samen met Cubica³ en dit gaat al jaren uitstekend. Levert top werk, staat altijd klaar! Wij zullen voorlopig nog samen met Cubica³ samenwerken! Bedankt!

Martijn van der Lee - CLB BV

Voor een project betreft 4 grote woningen hadden wij een projectleider voor de ventilatiesystemen nodig. Hier kwam wij uit bij Jay van Cubica³. Het project is uitstekend afgerond!

Ventilatie systemen geinstalleerd

Bespaard voor woningen

Blije gezinnen

Pin It on Pinterest

Share This