fbpx
+31 6 29540828 info@cubica3.nl

ventilatie reinigen kosten

N

Garantie van kwaliteit

Niet goed? Geld terug.

N

Tranparantie in prijs

Geen verrassingen achteraf.

N

Klant staat centraal

Uw wensen staan op de eerste plek.

Goede ventilatie in huis

Goede ventilatie in huis is essentieel voor de luchtkwaliteit en de gezondheid van iedereen in huis. Elke dag komt er zo’n 10 liter vocht bij in ons huis en zonder goede ventilatie blijft deze vocht in de woning hangen. Dit kan leiden tot schimmels, maar heeft ook negatieve effecten op onze eigen gezondheid. De ideale luchtvochtigheid in huis ligt tussen de 40 en de 60%. Een lage luchtvochtigheid is niet goed, maar een te hoge luchtvochtigheid in huis kan leiden tot allergische klachten, luchtwegproblemen en tal van andere gezondheidsproblemen. Door goed te ventileren in huis voorkomt u deze opbouw van vocht in huis. Met een mechanisch ventilatiesysteem heeft u bovendien helemaal geen omkijken naar de ventilatie en de luchtvochtigheid in huis.

ventilatie en airco
ventilatie en airco

Waarom ventilatie reinigen?

Het is voor de luchtkwaliteit en voor de gezondheid van iedereen in huis belangrijk om het ventilatiesysteem regelmatig te laten reinigen. Door de jaren heen kan namelijk de effectiviteit van het ventilatiesysteem afnemen. De opbouw van stof, vocht en bacteriën in het systeem kan bovendien de luchtkwaliteit in huis negatief beïnvloeden. Door het systeem regelmatig te laten reinigen, verzekert u uzelf van effectieve ventilatie en gezonde lucht in huis.

Ventilatie systemen geinstalleerd

Bespaard voor woningen

Blije gezinnen

Hoe vaak moet het ventilatiesysteem worden gereinigd?

Het advies is om het ventilatiesysteem eens in de 4 tot 6 jaar te laten reinigen. Tijdens zo’n reiniging wordt het volledige mechanische systeem schoongemaakt en gecontroleerd. De luchtkanalen worden schoongemaakt en de ventilatiebox en ventielen worden gereinigd en gecontroleerd. Tijdens het onderhoud wordt ook de capaciteit van het systeem getest en het systeem weer optimaal afgesteld voor gebruik. Zo kunt u, na de onderhoudsbeurt, weer jaren vooruit.

ventilatie en airco
ventilatie en airco

Wat zal de ventilatie laten reinigen gaan kosten?

Aan het ventilatie laten reinigen zijn kosten verbonden. Gelukkig heeft u bij Cubica3 zelf de mogelijkheid om de kosten te bepalen. Zo betaalt u nooit te veel. Wij bieden namelijk drie verschillende pakketten aan voor de professionele reiniging van uw ventilatiesysteem.

Een aantal reviews 

We laten graag onze klanten het woord doen. 

MV onderhoud klein

 

Als u kiest voor dit onderhoudspakket om de ventilatie te laten reinigen bespaart u flink op de kosten. Tijdens deze onderhoudsbeurt worden de hoognodige onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. De MV unit en ventielen worden gereinigd en het systeem wordt weer goed afgesteld. Bovendien bieden we advies over het optimale gebruik van het ventilatiesysteem. De kosten voor het MV onderhoud klein zijn € 99,- en u kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen bij Cubica3. 

 

ventilatie en airco
ventilatie en airco

MV onderhoud groot

 

Dit pakket is verreweg onze meest populaire optie. Dit onderhoudspakket wordt aanbevolen wanneer u een mechanisch ventilatiesysteem heeft van 10 jaar of ouder. Tijdens het onderhoud worden de unit, de ventielen en de luchtkanalen gereinigd en gecontroleerd. Het systeem wordt weer correct afgesteld, de zuigkracht wordt gecontroleerd en u krijgt advies over het optimale gebruik van het systeem. De kosten voor het MV onderhoud groot zijn € 189,- en u kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen bij Cubica3.

 

Gratis offerte aanvragen?

N

Vrijblijvend en gratis

N

Ook beschik- en bereikbaar in het weekend

N

Weet wat u gaat besparen

De gevolgen van een ongezonde lucht

WTW onderhoud

 

 

Wanneer u beschikt over een WTW systeem is dit pakket geschikt voor u. Tijdens het WTW onderhoud worden de unit, de ventielen en de luchtkanalen gecontroleerd en gereinigd. Het systeem wordt weer optimaal afgesteld, de zuigkracht wordt gecontroleerd en u krijgt advies over het optimale gebruik van het systeem. De kosten voor het WTW onderhoud zijn € 295,- en u kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen bij Cubica3.

Met onze pakketten kunt u zelf kiezen welk onderhoud u wilt laten uitvoeren. U wilt tenslotte niet betalen voor onderhoudswerkzaamheden die niet nodig zijn of te weinig onderhoud laten uitvoeren waardoor het systeem niet optimaal functioneert. Zo zorgen wij ervoor dat u kunt genieten van de beste luchtkwaliteit in huis. 

 

 

ventilatie en airco

Energiebesparend, een Gezonder binnenklimaat & een langere Levensduur!

Hoeveel Geld Kun Je Nou ECHT Besparen Als Je Kiest Voor Een Nieuwe ventilatiebox?

We rekenen het graag voor uw uit. 

Regio's

Ventilatie Den Haag
Ventilatie Barendrecht
Ventilatie Bergschenhoek
Ventilatie Leiden
Ventilatie Rotterdam

CONTACT

KVK: 81122160
BTW: NL861941159B01

T: 06-29540828
E: info@cubica3.nl

Pin It on Pinterest

Share This