fbpx
+31 6 29540828 info@cubica3.nl

De juiste luchttechniek

N

Garantie van kwaliteit

Niet goed? Geld terug.

N

Tranparantie in prijs

Geen verrassingen achteraf.

N

Klant staat centraal

Uw wensen staan op de eerste plek.

Luchttechniek in huis

Ventilatie is ontzettend belangrijk in een ruimte. Of het nu om een woonkamer, klaslokaal, restaurant, kantoorruimte of slaapkamer gaat: door ventilatie wordt de lucht in de ruimte ververst en blijft de luchtkwaliteit op peil. Helaas wordt dit nog vaak over het hoofd gezien, met alle gevolgen van dien. Slechte luchtkwaliteit in een ruimte kan allergieën, keel- en neusklachten, hoofdpijn en luchtwegaandoeningen als gevolg hebben. Zet dus zeker regelmatig een raam of deur open om de lucht te verversen of maak gebruik van luchttechniek om de ventilatie in huis nog makkelijker te maken.

ventilatie en airco
ventilatie en airco

Extra ventileren

Goede luchttechniek is in elke ruimte belangrijk, maar soms is extra ventilatie of extra afzuiging extra belangrijk. Dit om de opbouw van vocht in de lucht te verminderen, nare geurtjes te verminderen of de luchtkwaliteit op peil te houden. In huis is het verstandig om extra te ventileren tijdens en na het douchen of koken, bij het drogen van de was in de woning, tijdens een feestje of bij het klussen. Tijdens deze activiteiten komt er extra vocht, of extra veel schadelijke stoffen, in de lucht. Deze wil je natuurlijk zo snel mogelijk afvoeren om schimmelvorming in de woning of een te hoge luchtvochtigheid te voorkomen.

Ventilatie systemen geinstalleerd

Bespaard voor woningen

Blije gezinnen

Luchttechniek

Goede ventilatie is dus ontzettend belangrijk, maar hoe implementeert u dit zo efficiënt mogelijk? Met regelmaat een raam of deur openzetten om de lucht in huis te verversen is al een goed begin. Helaas is het doorluchten van de woning niet altijd mogelijk of even efficiënt. In een woning, een kantoorruimte of een willekeurige andere ruimte, kan de verversing van lucht eenvoudig worden geregeld door diverse toepassingen van luchttechniek. Met behulp van mechanische ventilatie, luchtroosters, afzuigsystemen en andere toepassingen wordt de ventilatie in de ruimte volledig gereguleerd.

ventilatie en airco
ventilatie en airco

De voordelen van mechanische ventilatie

Van alle luchttechniek toepassingen is mechanische ventilatie ontzettend veel toegepast in woningen. Het is eenvoudig in gebruik, makkelijk in onderhoud en werkt altijd zonder extra moeite. Een raam openzetten is natuurlijk zo gebeurd, maar zelfs als u dit vergeet, regelt de mechanische ventilatie de luchtafvoer in de woning. Het ventilatiesysteem staat bovendien altijd aan waardoor u er geen omkijken meer naar hebt.

Gratis offerte aanvragen?

N

Vrijblijvend en gratis

N

Ook beschik- en bereikbaar in het weekend

N

Weet wat u gaat besparen

De gevolgen van een ongezonde lucht

Mechanische ventilatie installeren

 

Bent u overtuigd van de vele voordelen van mechanische ventilatie in huis? Wilt u zelf ook de luchtkwaliteit in de woning verbeteren door middel van een ventilatiesysteem? Dan bent u bij Cubica 3 aan het juiste adres! Cubica3 is de plek voor al uw vragen en diensten omtrent luchttechniek. Wij bieden niet alleen service en onderhoud aan uw bestaande mechanische ventilatiesystemen, maar wij regelen ook de installatie van nieuwe systemen en bieden alles dat u nodig heeft voor uw ventilatiesysteem of luchtreiniger in onze webshop. Bovendien bieden wij u advies op maat zodat u zeker weet dat u een ventilatiesysteem heeft dat past bij uw behoeften.

 

ventilatie en airco

Energiebesparend, een Gezonder binnenklimaat & een langere Levensduur!

Hoeveel Geld Kun Je Nou ECHT Besparen Als Je Kiest Voor Een Nieuwe ventilatiebox?

We rekenen het graag voor uw uit. 

Regio's

Ventilatie Den Haag
Ventilatie Barendrecht
Ventilatie Bergschenhoek
Ventilatie Leiden
Ventilatie Rotterdam

CONTACT

KVK: 81122160
BTW: NL861941159B01

T: 06-29540828
E: info@cubica3.nl

Pin It on Pinterest

Share This